Bagaimana 18,769 Lelaki & Wanita,

Berjaya Naikkan Berat Badan Mereka 7-8kg!

dengan tak sampai 14 Hari pun makan tablet ini…


tambah berat badan

KILÒ-UP Chewable Tablet

“Gain Mass for Men & Gain Curves for Women”


Hanya Kunyah 2 Biji Sehari…

Hanya kunyah 2 biji tablet KILÒ-UP sehari dan anda lihat sendiri perubahan kenaikan berat badan anda sampai anda sendiri pun tak percaya

  • Connector.Connector.

    Menggalakkan Pertumbuhan Otot Secara Semulajadi Dan Bukannya Lemak

  • Connector.Connector.

    Menambahkan Selera Makan & Menstabilkan Kadar Metabolisma Badan

  • Connector.Connector.

    Menambahkan Berat Tanpa Mengakibatkan Berat Badan Berlebihan

  • Connector.Connector.

    Pertambahan Berat 4-5kg Sebulan

  • Connector.Connector.

    Hasil Yang Kekal, Tiada Penurunan Berat


100% Selamat Dimakan — tiada bahan berbahaya

Terbukti secara klinikal membantu untuk menambah berat badan dengan mudah & pantas.


PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

vitamin tambah berat badan, vitamin gemukkan badan, vitamin gemuk

Adakah anda pernah rasa down bila tengok badan sendiri dalam cermin?

Macam-macam dah cuba, tapi berat badan masih tak naik?

Sebab kurang selera makan? atau selera makan takde masalah cuma badan je tak naik-naik?

Jangan risau…

Kandungan Vitamin C di dalam KILÒ-UP serta semua nutrisi lengkap yang terkandung dalam supplement ini membantu peningkatan berat badan secara sihat

Kilò-Up juga mengandungi kandungan organik seperti soy protein, pea protein, buah-buahan dan sayuran yg diformulasikan khas oleh chemist tempatan khusus utk menaikkan berat badan  dan bentuk badan ke tahap yg paling ideal.

4 Faedah Selepas Makan KILÒ-UP


  • Connector.

    Pertambahan Sel Otot Badan

    Sel tisu dan otot anda bertambah dan pembinaan tisu badan & otot meningkat secara semula jadi.

  • Connector.

    Peningkatan Selera Makan

    Tahap selera makan anda akan lebih bertambah dan makan lebih kerap.

  • Connector.

    Peningkatan Tenaga

    Memberikan tenaga melalui nutrien-nutrien penting yang membantu memberikan tenaga seharian.

  • Connector.

    Memiliki Berat Badan Ideal

    Memiliki berat badan ideal dengan pantas dan tampak lebih bergaya dan berkeyakinan.

Carian Google: tambah berat badan, ,cara-cara menaikkan berat badan, menaikkan berat badan, cara tambah berat badan, supplement tambah berat badan, menambah berat badan, cara menambah berat badan, cara gemuk cepat, cara cepat gemuk, ingin tambah berat badan, berat badan ideal, tambah berat ideal, tambah berat badan secara sihat, berat badan tak naik, ubat tambah berat, vitamin tambah berat badan, cara besarkan otot, cara besarkan otot lengan, ubat gemuk, ubat tambah berat badan, ubat naikkan badan, pil gemuk, vitamin untuk gemuk, multivitamin untuk gemuk

“Gain Mass for Men”
“Gain Curves for Women”



KILÒ-UP telah diformulasikan untuk menyediakan badan anda dengan sokongan yang diperlukan untuk menaikkan berat badan dengan cara semula jadi dan sihat

Kandungan Utama KILÒ-UP


  • Connector.

    Vitamin C

    Bertindak sebagai anti-oksida, membantu penyerapan nutrisi dan menggalakkan pembentukan kolagen dalam badan.

  • Connector.

    Kolagen

    Membantu membentuk tisu-tisu otot dan sel-sel penting dalam badan.

  • Connector.

    Soy Protein

    Meningkatkan saiz otot-otot seluruh badan, membina hormon, enzim dan kadar imunisasi badan.

  • Connector.

    Pea Protein

    Kaya dengan nutrisi zink yg membantu penghadaman protein dan karbohidrat serta menambah berat badan.

  • Connector.

    Purasweet

    Pemanis rendah kalori dan jauh lebih baik & selamat dari gula

Sesuai Ke Untuk Saya?

Siapa Yang Perlu Mendapatkan KILÒ-UP ?


  • Connector.Connector.

    Mereka yang mempunyai masalah berat badan tak naik-naik walaupun nafsu selera makan tinggi.

  • Connector.Connector.

    Mereka yang ada masalah kurang selera makan, tak minat untuk makan, makan sedikit-sedikit atau selera makan yang tak menentu.

  • Connector.Connector.

    Mereka yang dah cuba susu weight gain, vitamin b-complex, atau produk2 weight gain lain, tapi masih tak berkesan.

  • Connector.Connector.

    Mereka yang dah habiskan wang ringgit untuk supplement GYM dan workout di GYM tapi masih tak berhasil untuk naikan berat badan

  • Connector.Connector.

    Mereka yang menderita akibat kadar metabolisma yang agak tinggi yang menyebabkan badan susah nak naik

  • Connector.Connector.

    Mereka yang ingin badan berisi sikit dan bukan gemuk berlebihan

  • Connector.Connector.

    Mereka yang idam-idamkan berat badan yang ideal dan perfect.

  • Connector.Connector.

    Mereka yang perlu dapat BMI yang sempurna untuk temuduga

  • Connector.Connector.

    Mereka yang benar-benar serius dan nekad untuk tambah berat badan.

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

Miliki Kenaikan Berat Badan Yang Kekal!

“KILÒ-UP bantu bekalkan protein sayuran yang saya perlukan. Alhamdulillah.. 7kg dah dlm 2 minggu ni.. “
En. Shahir – Puchong


Kelebihan KILÒ-UP!

Kenapa ramai pengguna mengambil KILÒ-UP?


  • Connector.

    Berbentuk Candy (Gula-gula)

    Sangat mesra kanak2. Kalau anak-anak anda kurus mesti suka sesangat. Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar dgn berat badan kurang? Ini la penyelesaiannya.

  • Connector.

    Tidak berbahaya

    Kpd mereka yg takut nk masukkan cucuk untuk gemok tu. Haaa ni penyelesaiannyer. Hanya isap atau kunyah jer ubatnyer. Sedap pon sedap, senangkan. Tak perlu yg beribu2 tu haa.

  • Connector.

    Berperisa Vanilla

    Tak minat telan ubat sebab pahit? jgn risau sebab kilò-up ni takde rasa pahit. Rasa masam-masam + vanilla yang sedap ini akan memudahkan anda untuk kunyah atau hisap kilò-up ni. Kunyah2 je, berat naik.. amacam?

  • Connector.

    Jimat Duit

    Tak payah beli dan guna duit anda beli suplement yang tidak sesuai dengan anda dan banyak hbskan duit beribu2 ringgit sebab kilo up ni terbukti dah ramai yang dapat naik berat badan.

  • Connector.

    Mudah

    Tak perlu susah-susah nak bancuh serbuk, atau nak kene telan pil banyak2. hanya 1 tablet, 2 kali sehari untuk peningkatan berat badan yang anda inginkan.

Testimoni Pengguna

Lihat apa kata pengguna yang telah mengalami transformasi selepas menggunakan KILÒ-UP.


Testimoni KILO UP - tambah berat badanTestimoni KILO UP - tambah berat badan
Testimoni KILO UP - tambah berat badanTestimoni KILO UP - tambah berat badan
Testimoni Gambir Emas Performance GelTestimoni Gambir Emas Performance Gel

Takkan Makan Tablet Ni Sahaja Dan Boleh Terus Naik Badan???

Saya tahu mungkin anda rasa ianya mustahil. Tidak mengapa. Lihat testimoni-testimoni pelanggan KILÒ-UP.
Izinkan saya bantu anda jadi seperti mereka seperti mereka…

cara tambah berat badancara menggemukkan badantambah berat badan
menaikkan badanvitamin penambah berat badannaikkan badantambah berat badan

Selera makan pun bertambah-tambah lepas makan KILÒ-UP NI

Saya tahu mungkin ramai yang susah nak naik berat sebab kurang selera makan. Jangan risau, KILÒ-UP kan ada…

Sebelum ni pun kuat makan, takde pulak perubahan apa. Tapi lepas makan KILÒ-up ni…

saya cuma nak bagi tahu la. saya taktau la samada vitamin ni yang bantu menambahkan berat saya atau apa. Tapi sebelum-sebelum ni pun saya kuat makan. Takde pulak perubahan apa. Tapi selepas saya makan vitamin ni, selera makan saya tu yang lebih-lebih pulak. Setiap dua jam, rasa mcm nak makan itu la, nak makan ni la. Tak tau la macam mana. Tapi saya makan sehari dua kali je. Kadang-kadang la. Tapi alhamdulillah selama sebulan ni berat saya betul-betul naik. Terima kasih la sebab kenalkan saya produk tuan ni. Yang paling saya rasa betul-betul berkesan selepas selalu makan vitamin ni adalah selera makan saya bertambah. Pagi makan, tengah hari makan, ptg makan, malam makan yang lucu sebelum tidur pun rasa nak makan jugak. Pastu dalam sehari boleh dikatakan saya minum air sebanyak 8 liter sehari. Betul, saya tak tipu tuan. Bole dibuktikan dengan berat badan sy td tu la.

Berat Badan Saya Naik Dari 52kg ke 63kg dalam masa sebulan…

Terima kasih sebab berat badan saya naik dari 52kg ke 63kg skrg dalam masa sebulan. Muscle mula bertambah sebab saya main besi di rumah sahaja. Wife saya pun happy beli baju baru sebab yang lama dah tak muat. Sebelum ni saya dah try banyak produk, tapi tak menjadi. Tu lah apa-apapun belum cuba belum tau. Selera makan saya pon ok bertambah. Lepas makan kilò-up dalam 15 minit tenaga dah ada. Baik untuk yang main gym. Memang terasa tenaga sampai. Cuma saya tak boleh pergi gym sebab duduk jauh di pedalaman. Saya hanya main besi dirumah sahaja.


Info Produk

Isi Kandungan 30 Tablet Dalam 1 Botol
Tempoh penggunaan 1 Botol 15 hari (1 Tablet page & 1 Tablet malam)
No Pendaftaran KKM Bukan Ketegori Ubat-Ubatan
Syarikat Pengeluar Sejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam & Halal

TAHNIAH anda dah habis baca sampai ke tahap ini.

Dan apa sebenarnya yang menarik minat anda untuk dapatkan KILÒ-UP ini?
Adakah kerana testimoninya?
Adakah kerana ada sesuatu yang dicari di sebalik produk istimewa ini?

Mungkin ada kemahuan yang membuak untuk ubah situasi anda sekarang?
Mungkin anda dah penat cuba macam-macam produk namun tak jadi?
Mungkin anda mahu bangkit semula buat yang terbaik utk dapatkan bentuk badan idaman anda?

Apa yang diri anda mahu?
Tanyalah jiwa anda.
Terus terang saja dengan diri.


Ini Yang Anda Akan Alami
Selepas Membuat Tempahan KILÒ-UP! Sekarang…


  • Pertambahan Selera Makan Anda Naik 100%
  • Stabilkan Kadar Metabolisma Badan Anda
  • Pertambahan berat badan 4-5kg tak sampai 1 bulan
  • Tambah Berat Badan Anda Ke Tahap Paling Ideal
  • Peningkatan keyakinan diri dengan badan berisi
  • Tahap BMI yang sesuai dengan umur anda
  • Tidak perlu mendengar orang mengutuk badan anda lagi.
  • Jumpa rakan lama dengan yakin, tidak perlu risau ditegur kurus
  • Saudara mara tegur makin berisi apabila balik kampung
  • Dapat pakai baju kegemaran anda dengan cantik.
  • Sentiasa rasa gembira apabila melihat cermin.
  • Nampak lebih matang dari sekarang. (orang tak panggil budak-budak dah)

Andai anda penat gila dan tak tahu nak buat apa dengan situasi anda, DAPATKAN KILÒ-UP SEKARANG dan tamatkan masalah anda dengan produk istimewa ini.


Bertindak hari ni atau sekarang juga!
Serius, anda sebenarnya tiada pilihan melainkan scroll di bawah untuk dapatkan KILÒ-UP sekarang.


Perlukan Bantuan? Ada sebarang pertanyaan?

Hubungi talian mesra kami untuk Khidmat Nasihat Percuma.


Hantarkan Whatsapp / SMS ke:-

+6013-2323 696

Setakat hari ini, 18,769+ pengguna telah berjaya menaikkan berat badan mereka. Anda bila lagi?

Jangan Tunggu Lagi, Cepat Dapatkan Bentuk Badan Idaman Anda Dengan Mudah.



Klik Sini Untuk Lihat Harga & Order KILÒ-UP Sekarang!
Tempah KILO UP Sekarang!

Saya nak bagi Bonus Extra kepada mereka yang benar-benar serius nak dapatkan KILÒ-UP Hari ini. Klik butang hijau diatas sekiranya anda nekad ingin menaikkan berat badan anda.

Updated 28/04/2017: Stock Tak Banyak, Cuma Tinggal 7 Unit Sahaja Lagi.
Cepat dapatkan sebelum orang lain ambil.


Penting! Baca Dulu Info-Info Ni…


Kesan sampingan Kilo-Up sangat minimum. Kesan sementara ialah pengguna akan berasa kerap lapar. Jangan risau, makan sahaja apa rasa nak makan kerana ketika ini badan memerlukan nutrisi untuk pembentukan sel dan otot. Kesan ini akan hilang perlahan-lahan setelah badan mencapai tahap berat dan kadar BMI yg ideal.
Pesakit kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil. Jika kritikal, kita suggest dapatkan nasihat doktor pakar terlebih dahulu.
Pesakit Buah pingang, Pengidap cancer, cyst dan seumpamanya tidak digalakkan utk mengambil Kilo-Up ni.
Produk ini selamat untuk lelaki atau perempuan, yg berumur 15 tahun keatas.
Untuk wanita mengandung, kita sarankan untuk yg 6 bulan keatas sahaja. Jika breastfeeding, tiada masalah. Waktu period pun takde masalah, boleh makan Kilo-Up ni.
Sebotol ada 30 biji, utk kesan terbaik kita sarankan amik 1 biji pagi dan 1 biji petang.
Sebelum atau selepas makan pun boleh. Just kunyah / hisap sahaja. Rasanya mcm masam2 sikit.
Kita sarankan kalau ambil supplement ni, minum air kosong secukupnya 3-4 liter sehari. Elakkan minuman berkafein dan bergas.

Telan terus dengan air boleh, nak kunyah pun boleh. rasanya tak pahit. Rasa masam-masam campur vanilla sedap.
Jika ada ambil ubat atau supplement lain, cuma jarakkan waktu makan tu sekurang-kurangnya 2 jam.

Carian Google: tambah berat badan, ,cara-cara menaikkan berat badan, menaikkan berat badan, cara tambah berat badan, supplement tambah berat badan, menambah berat badan, cara menambah berat badan, cara gemuk cepat, cara cepat gemuk, ingin tambah berat badan, berat badan ideal, tambah berat ideal, tambah berat badan secara sihat, berat badan tak naik, ubat tambah berat, vitamin tambah berat badan, cara besarkan otot, cara besarkan otot lengan, ubat gemuk, ubat tambah berat badan, ubat naikkan badan, pil gemuk, vitamin untuk gemuk, multivitamin untuk gemuk

Perlukan Bantuan?

Whatsapp/SMS talian mesra kami ke +6019-9444725