Tahniah, anda hanya selangkah sahaja lagi untuk memiliki berat badan dan bentuk badan idaman…

“Saya Nak Bagi Bonus Extra…”

Untuk 200 orang pertama yang sedang membaca ayat ini (Ya, anda),
kami mahu berikan tawaran terhad

Untuk Hari Ini (20/09/2017) Sahaja!

Offer ini akan ditutup bila-bila masa sahaja dari sekarang.

BONUS #1: Harga Promo Meleleh




BONUS #2: Jaminan Wang Dikembalikan


Insyallah produk KILO-UP ini akan berkesan merawat masalah yang anda hadapi sekarang. Oleh itu, jika anda membuat tempahan sekarang maka anda akan dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG

Andaikata anda tidak berpuas hati dengan keberkesanan produk KILO-UP ini, Maka saya tidak layak pegang duit anda. Anda hanya perlu berikan nombor akaun ke e-mel yang kami sediakan, dan kami akan pulangkan kembali duit anda.

Tawaran ini sah selepas anda lakukan pembelian KILO-UP Bermula hari ini..


~ Jadi TIADA SEBARANG RISIKO untuk anda membuat tempahan KILO-UP ini sekarang. Semua risiko berada di sebelah pihak saya untuk melihat anda kembali memiliki berat badan ideal!


BONUS #3: Postage Percuma Ke-Seluruh Malaysia


Sekiranya anda membuat tempahan hari ini juga. saya ada bonus tambahan untuk anda. Sebagai tanda penghargaan, kos polaju bernilai RM10 saya tidak akan kenakan pada anda. Anda tak perlu bayar tambahan untuk postage. Saya belanja.. ok? So postage FREE shj kepada mereka yang buat tindakan sekarang.

~ So postage = PERCUMA!


Ya, saya nak dapatkan KILO-UP dengan harga tawaran meleleh +
bonus jaminan wang dikembalikan + bonus FREE postage ni.



Whatsapp / SMS, Taip kod “KUCBUY” dan hantar ke

+6019-9444 725


Ya, saya nak dapatkan KILO UP dengan harga tawaran meleleh ni dan bonus FREE postage ni.

Cepat² SMS/Whatsapp Kod “KUCBUY” Sekarang Ke

+6013-2323696


Tekan pada nombor diatas untuk masukan nombor ini ke telefon anda.
( Untuk pengguna smartphone shj )




Updated 20/09/2017, Stock harga promo ni cuma tinggal 7 unit sahaja lagi.
Cepat dapatkan sebelum harga dinaikkan kepada harga asal.

Masih Blur-blur lagi dgn KILO UP Ni?

Baca soalan-soalan lazim yang kebiasaanya ditanya oleh pelanggan-pelanggan lain sebelum membuat pembelian kilo up.


Sekiranya anda gunakannya setiap hari, 1 botol boleh digunakan selama 15 hari.
Ya. Kami ada menerima feedback kenaikkan 3.5kg – 6kg dalam 2 minggu pengambilan produk ini. Walaubagaimanapun ada sesetengah individu yang mengambil sedikit lama untuk nampak kesan. Secara purata kesan kenaikkan adalah dalam 4-5kg sebulan. So untuk penjimatan, kita cadangkan ambil 2 botol terus untuk cuba produk ni sebulan disamping berjimat.
Produk ini selamat untuk lelaki atau perempuan, yg berumur 15 tahun keatas.

Untuk wanita mengandung, kita sarankan untuk yg 6 bulan keatas sahaja. Jika breastfeeding, tiada masalah. Waktu period pun takde masalah, boleh makan Kilo-Up ni.

Pesakit kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil. Jika kritikal, kita suggest dapatkan nasihat doktor pakar terlebih dahulu.

Pesakit Buah pingang, Pengidap cancer, cyst dan seumpamanya tidak digalakkan utk mengambil Kilo-Up ni.

Utk kesan terbaik kita sarankan amik 1 biji pagi dan 1 biji petang.
Sebelum atau selepas makan pun boleh. Just kunyah / hisap sahaja.
Kilo Up ni tak pahit, rasanya masam-masam manis sedikit berserta rasa soya dan vanilla.
Kesan awal produk ini adalah pertambahan selera makan. Jgn marah kami yer kalau anda kuat makan lepas ni.
  1. Kita sarankan kalau amik supplement ni, minum air kosong secukupnya 3-4 liter sehari.
  2. Elakkan minuman berkafein dan air gas.
  3. Jika ada ambil ubat atau supplement lain, cuma jarakkan waktu makan tu sekurang-kurangnya 2 jam.
Kesan cepat atau lambat bergantung pada setiap individu ( gaya hidup, amalan pemakanan, aktiviti harian, tahap kesihatan). Secara purata pelanggan2 saya dapat naik dlm 4-5 kg dalam sebulan.
Kesan sampingan Kilo-Up sangat minimum. Kesan sementara ialah pengguna akan berasa kerap lapar. Jangan risau, makan sahaja apa rasa nak makan kerana ketika ini badan memerlukan nutrisi untuk pembentukan sel dan otot. Kesan ini akan hilang perlahan-lahan setelah badan mencapai tahap berat dan kadar BMI yg ideal.
Kami mempunyai ribuan pelanggan yang gembira dengan hasil yang mereka dapat. Anda boleh pergi ke page facebook kami untuk lihatnya sendiri.
Produk ini diklasifikasikan dalam kategori ‘food’ jadi ianya telah melalui saringan BPFK, tidak perlu KKM kerana ianya bukan kategori ubat-ubatan.
Bila dah capai saiz badan ideal yg kita nak, dah boleh stop dah mkn kilo-up ni takde masalah. Tak perlu teruskan dah lps tu InsyaAllah berat akan maintain.
Jika anda tanya saya, sudah pasti saya cakap ianya berkesan. 🙂

Keberkesanan sesuatu produk bergantung pada pengambilan yang disiplin. Secara purata pelanggan-pelanggan saya ada yang berjaya menambah berat badan dalam waktu singkat 48 jam dari pengambilan pertama. Ada juga yg naik 4-5kg dlm masa tak sampai sebulan. Ada juga yg mengambil sedikit lama untuk berhasil.

Walaubagaimana pun jangan percaya cakap saya. Anda boleh cuba dulu sekurang2nya sebulan untuk melihat hasilnya.

Insyallah, kita berikhtiar, tuhan yg menyembuhkan.

So untuk jawab soalan ini, anda try lah dulu. (Jangan lupa beritahu saya berapa kg yang anda dapat naikkan nanti)

Kami melakukan penghantaran pada hari Isnin sampai Jumaat. Biasanya ia akan mengambil masa 1-3 hari di semenanjung & 3-5 hari di Sabah/Sarawak.
Saya tahu sesetengah orang pernah ditipu sebelum ini seperti produk tidak dapat walaupun telah membuat pembayaran. Anda boleh semak rekod penghantaran produk kepada pelanggan-pelanggan kami disini
SMS/Whatsapp, Taip kod “KUCBUY” dan hantar ke +6019-9444 725 dan kami akan reply dengan cara tempahan.

Pembelian Anda Selamat Bersama Kami.

TIADA SEBARANG RISIKO untuk anda membuat tempahan KILO-UP ini sekarang. Kami akan pastikan stock smpai pada anda atau kami pulangkan duit anda kembali.



Kami menggunakan perkhidmatan poslaju untuk penghantaran dan biasanya mengambil masa 1-3 hari bekerja mengikut lokasi anda. Tracking number akan diberikan kepada anda dalam masa 24jam selepas penghantaran. Anda juga boleh semak status penghantaran tempahan disini


Kembali Ke Halaman Utama

Perlukan Bantuan?

Kami berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan jualan ‘online’ terbaik untuk anda. Sekiranya anda perlukan sebarang bantuan mengenai produk atau tempahan, sila hubungi talian mesra kami di :-

+6019-9444 725